LAFFORT CASEI PLUS- 20 KG

Kalijev kazeinat razvijen za bilo kakav tretman rješavanja oksidacije i maderizacije u moštovima i vinima.

Cijena na upit

Trenutno nemamo ovaj proizvod. Obavijestite me kad bude na zalihi.

Pošaljite upit

CASEI PLUS

  • Dobiva se od svježeg, obranog i pasteriziranog mlijeka.
  • Zahvaljujući visokoj čistoći i koncentraciji proteina, aktivniji je od običnih topivih kazeinata.
  • Njegova proizvodna metoda jamči jednostavnu topivost, olakšava pripremu i njegovu reakciju s vinom ili moštom.
  • Formula bez kalijevog bikarbonata (bez promjene acidobazne ravnoteže), stoga nema kemijske pH varijacije.

Doza:

  • Bistrenje bijelih i rose vina: 5 - 20 g/hL 
  • Tretiranje posmeđenja: 20 - 40 g/hL 
  • Korekcija boje: 30 - 60 g/hL