LAFFORT ZYMAFLORE ALPHA TD ne sacch. - 500G

Ne-Saccharomyces kvasac (Torulaspora delbrueckii) za kompleksan aromatski profil i vina punijeg okusa. Za sve sorte grožđa.

87.88

Na zalihi

ZYMAFLORE ALPHA

  • POF (-) negativan karakter, nema nastanka vinil-fenola, čist i profinjen vinski profil.
  • Pojačava aromatski potencijal i kompleksnost sortnih i fermentacijskih aroma.
  • Naglašava punoću u ustima zbog proizvodnje polisaharida.
  • Niska proizvodnja hlapive kiseline kod mošta s visokim udjelom šećera i zaraženog Botrytisom.
  • Kontrola autohtonih sojeva kvasaca kao strategija smanjenja SO2.
  • Soj ZYMAFLORE® ALPHA inokulira se 24 do 72 sata prije dodatka odabranog Saccharomyces cerevisiae kvasca, tako se osigurava uspješan završetak alkoholne fermentacije uz senzorni učinak kojeg pruža ZYMAFLORE® ALPHA.


Doza: 30 g/hL za suha vina

          40 g/hL za desertna vina.