POF (-) negativan karakter, nema nastanka vinil-fenola, čist i profinjen vinski profil.
Pojačava aromatski potencijal i kompleksnost sortnih i fermentacijskih aroma.
Naglašava punoću u ustima zbog proizvodnje polisaharida.
Niska proizvodnja hlapive kiseline kod mošta s visokim udjelom šećera i zaraženog Botrytisom.
Kontrola autohtonih sojeva kvasaca kao strategija smanjenja SO2.
Soj ZYMAFLORE® ALPHA inokulira se 24 do 72 sata prije dodatka odabranog Saccharomyces cerevisiae kvasca, tako se osigurava uspješan završetak alkoholne fermentacije uz senzorni učinak kojeg pruža ZYMAFLORE® ALPHA.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša suglasnost.Za konfiguraciju kolačića odaberi PRILAGODI. Za više informacije pročitajte naša Pravila privatnosti.