LAFFORT ZYMAFLORE OMEGA - 500 G

Ne-Saccharomyces kvasac, soj Lachancea thermotolerans za BIOacidifikaciju i fermentaciju vina. Pretvara dio fermentirajućih šećera u u L-mliječnu kiselinu, te na taj način daje vinu svježinu i balans.

73.13

Trenutno nemamo ovaj proizvod. Obavijestite me kad bude na zalihi.

ZYMAFLORE® OMEGA 

  • Djelomično završena alkoholna fermentacija.
  • Povećanje ukupne kiselosti i smanjenje pH vrijednosti.
  • Lagano smanjenje alkoholne jakosti vina.
  • Proizvodnja vina svježeg, voćnog stila, uz poštivanje tipičnog karaktera sorti grožđa.
  • Stabilizacija boje i povećana sposobnost odležavanja.
  • Proizvodnja serija s većom ukupnom kiselinom pogodna za blendove.
  • Inhibicija MLF pri koncentracijama L-mliječne kiseline većim od 3 – 4 g/L.

Doza: 20 g/hL