LAFFORT POWERLEES (ex POWERLEES ROUGE) - 100G

Specifična formulacija inaktiviranog kvasca i ß-glukanaza, koja se koristi za bistrenje vina od samog početka alkoholne fermentacije.

Cijena na upit

Trenutno nemamo ovaj proizvod. Obavijestite me kad bude na zalihi.

Pošaljite upit

POWERLEES (ex POWERLEES ROUGE)

  • Enzimatsko djelovanje ubrzava organoleptičko dotjerivanje.
  • Ekstrakcija komponenti s vrlo visokim senzornim potencijalom (peptidi Hsp12 proteina): ß-glukanaza pomaže brzoj ekstrakciji
  • peptida prisutnih u staničnim stijenkama inaktiviranih kvasaca i iz fragmenata nastalih autolizom kvasaca.
  • Doprinosi stabilizaciji vina putem bistrenja i difuzijom fragmenata manoproteina iz kvasaca.
  • Omogućuje vinaru da obnovi talog u vinu nakon pretakanja.
  • Posebno prilagođen za vina koja idu brzo na tržište.

Doza: 15 - 40 g/hL