Kokot agro logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Proizvodi

  • Enološka sredstva

Zatražite ponudu

E-mail:
info@kokot-agro.hr

Kokot Agro proizvodnja i trgovina:

Tel: 01/6271-545, 01/6271-543
Fax: 01/6271-544

Maloprodaja: Poljoprivredna ljekarna

Tel: 01/6271-540
Fax: 01/6271-541

Radno vrijeme:
Pon-petak: 08:00-16:00
Sub:08:00-13:00

Enološka sredstva

PREMIUM FRUCTO

Saccharomyces bayanus

Proizvod

Soj kvasca selekcioniran zbog svoje otpornosti u teškim uvjetima i svojefruktofilnosti.

PREMIUM® FRUCTO je soj Saccharomyces bayanus selekcioniran zbog svoje metaboličke aktivnosti vezane za asimilaciju fruktoze.
Enologica Vason prva je otkrila, u suradnji s ENSAM iz Montpelliera specifične karakteristike soja Saccharomyces bayanus prema konzumaciji fruktoze. Ta karakteristika može se iskoristiti kod zastoja ili usporavanja fermentacije, gdje je šećer isključivo prisutan u obliku fruktoze, koji je teško probavljiv za ostale sojeve kvasaca prisutnih na tržištu.

PREMIUM® FRUCTO pokazuje visoku otpornost na alkohol, sumpor i promjene temperature i PH. Takve karakteristike čine ga idealnim za primjenu kod fermentativnih zastoja ili kao sekundarni kvasac kod sekvencijalne fermentacije.

Osim kod fermentativnih zastoja, preporučena je upotreba  PREMIUM® FRUCTO kao prevencija eventualnih zastoja kod vina koja prelaze 13,5° alkohola, primjenom tehnike sekvencijalne fermentacije, slijedeći upute Enologica Vason.

Hrupec Inox cisterne bačve

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player